Зґ”ж„›(Jun-ai) - Kenichi Hagiwara - еЋџз‚№(Genten) (Vinyl, LP)

Brakus

8 Comments

Kegami Posted on10:12 pm - Oct 2, 2012

Ç'e bën një këngë klasike? Mjafton të jetë një shembull i jashtëzakonshëm i zhanrit që përfaqëson dhe t’i mbijetojë kohës. Natyrshëm duhet të pëlqehet dhe këndohet nga njerëzit.